Photoshop

Photoshop er et billederedigeringsprogram af ADOBE systems inc.

det bliver brugt vidt omkring af både professionelle og amatører som f.eks. fotografer, it-virksomheder, skoler, almindelige hobbyprojekter osv.

det som er væsentligt med Photoshop er at man arbejder i forskellige lag. hvis man har en baggrund kan man tilføje et nyt lag med noget andet (f.eks. en dinosaur) og hvis man så har valgt at arbejde på det lag som dinosauren er på er det kun det som er på det lag der bliver påvirket når du bruger værktøjer på billedet. det er skide smart.

Photoshop kommer med en lang række værktøjer til alle formål inden for billedbehandling. der findes både en lang rækkes udklipnings værktøjer, udtværingsværktøjer og andre effekter. det er såfremt muligt at tilføje 3d objekter til sine billeder (de vil dog ikke være i 3d hvis du gemmer dem som en billedefil(duh)).

værktøjet magnetic lasso et stort plus for photoshop, da det giver det mulighed for at kunne følge med andre billedbehandlingsprogramer.

photoshop kan fås i 32 bit udgave og 64 bit udgave til dem der har et 64 bits operativsystem.

programmet er tilgængeligt her

andre alternativer

Hvis man ikke har pengene til photoshop er der gratis alternativer.
du kan få andre gratis programmer som minder meget om photoshop som f.eks. paint.NET, gimp og photoscape.

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License